Eurostar kampt nog met vertraging

Naar verwachting zal het treinverkeer door de Kanaaltunnel vanaf vandaag weer op gang komen. Dit na een weekend vol vertragingen na een brand en problemen met de elektriciteit in een van de tunnelbuizen.

 Vele duizenden passagiers kregen dit weekend te maken met uren vertraging en uitgevallen ritten, nadat zaterdag brand was uitgebroken in een een vrachtwagen en er zondag problemen waren met de elektriciteit. Hoewel er momenteel nog maar een tunnelbuis open is, verwacht Eurostar toch een volledige dienstregeling te kunnen gaan rijden. Passagiers moeten echter wel rekening houden met vertraging van ongeveer een half uur tot een uur.

Met name aan de Britse kant van de tunnel, in Folkestone, worden nog vertragingen verwacht. Treinen vanuit Calais in Frankrijk zullen naar verwachting op tijden rijden. Passagiers die te maken hebben gehad met vertraging of uitgevallen ritten kunnen hun tickets omruilen of hun geld terugkrijgen van Eurostar.

Naar verwachting zal het treinverkeer door de Kanaaltunnel pas dinsdag weer volledig operationeel zijn.

Zie ook: http://www.eurotunnel.com/uk/home/

 

Lees ook:Stroomstoring in Eurotunnel, passagiers geëvacueerd
Lees ook:Air France toestel al 15 minuten in problemen voor de crash
Lees ook:Duizenden automobilisten brengen nacht door in auto vanwege gladheid
Lees ook:Aantal Treinreizigers Nederland – Londen in de lift
Lees ook:Hevige sneeuwval legt Brits verkeer lam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>