Schrijfster Ruth Rendell in ziekenhuis na beroerte

Misdaadschrijfster Ruth Rendell ligt momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis als gevolg van een beroerte. Rendell is een van de grootste misdaadschrijfsters van haar tijd en heeft vele bestsellers op haar naam staan.

De 84-jarige Rendell werd vorige week al in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze een zware beroerte had gehad. Volgens haar uitgever, Hutchinson – Penguin Random House, is haar toestand momenteel stabiel en wordt ze verzorgd door haar familie.

Ruth Rendell is met name bekend van de boeken met in de hoofdrol Inspector Wexford. Deze boeken zijn verfilmd en waren ook in Nederland op de televisie te zien onder de titel ‘The Ruth Rendell Mysteries’. In totaal heeft Rendell meer dan zestig boeken op haar naam staan. Haar meest recente boek, ‘The Girl Next Door’ kwam vorig jaar uit. Rendell was net klaar met haar werk aan een nieuw boek, dat volgens planning in het najaar zal uitkomen.

Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Ruth_Rendell

Lees ook:Schrijfster PD James overleden
Lees ook:The BFG van Roald Dahl wordt verfilmd
Lees ook:Kinderen vinden baby in plastic tas
Lees ook:Tekening Winnie the Pooh levert ruim driehonderdduizend pond op
Lees ook:Premier Brown schrijft naam gesneuvelde militair finaal verkeerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>