Fox News noemt Birmingham ‘Moslim-stad’

De rechtse nieuwszender Fox zit er wel eens vaker naast met zijn berichtgeving en ook vandaag slaan ze de plank weer volledig mis. De Amerikaanse journalist Steven Emerson heeft namelijk in zijn commentaar bij Fox gezegd dat sommige steden in Groot-Brittannië volledig bevolkt worden door moslims.

Daarbij werd met name Birmingham genoemd, de stad in midden-Engeland met een grote moslim-bevolking. Emerson zei in zijn commentaar: ‘En het gaat niet alleen om ‘no-go’ zones voor niet-moslims, er zijn zelfs steden, zoals Birmingham, die volledig uit moslims bestaan en waar niet-moslims niet mogen komen.’ Emersons onwetendheid bleek echter nog groter te zijn toen hij stelde dat er in Londen religieuze politieagenten rondlopen die mensen in elkaar slaan als ze niet op de juiste (moslim) manier gekleed zijn.

Emerson heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar de verontwaardiging in Engeland is groot. De journalist deed zijn uitspraken toen hij werd geïnterviewd op Fox om zijn mening te geven over de aanslagen in Parijs van afgelopen week. De gemeenteraad van Birmingham heeft laten weten dat de ‘merkwaardige’ opmerkingen van Emerson volledig ongegrond zijn. Een gemeenteraadslid noemde de uitspraken ‘dom’.

Op social media is Emerson inmiddels het mikpunt van spot geworden

Zie ook: http://metro.co.uk/2015/01/11/birmingham-is-all-muslim-and-religious-london-police-beat-those-in-the-wrong-clothes-reports-fox-news-5018431/?ito=facebook

 

Lees ook:Wilders stapt toch op het vliegtuig naar Groot-Brittannië
Lees ook:Zeker 85 sharia-rechtbanken in Groot-Brittannië
Lees ook:Derde dode door Mexicaanse griep in Engeland
Lees ook:Museumtip – Back to back houses in Birmingham
Lees ook:Blakesley Hall in Yardley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>