Man gaat op huwelijksreis met hoogste bieder

John Whitbread uit het Engelse Leicestershire zou eigenlijk op Valentijnsdag gaan trouwen en op huwelijksreis gaan naar de Dominicaanse Republiek. Maar met kerst ging het mis toen zijn aanstaande hem vertelde dat ze toch niet zo’n zin had om met hem in het huwelijk te treden.

De reis was al geboekt en betaald en van het reisbureau zou hij maar de helft terugkrijgen. Zonde van het geld, dus wat doe je dan? Je organiseert een online veiling via eBay waarbij de hoogste bieder de plaats van je verloofde in mag nemen en met je meegaat naar de Dominicaanse Republiek.

 De 32-jarige Whitbread heeft ondertussen al 65 reacties gehad van vrouwen die het idee wel zien zitten. Het aanbod geldt alleen voor vrouwen, maar Whitbread laat weten dat hij niet is geïnteresseerd in een nieuwe relatie. ‘Ik ben gewoon op zoek naar vrouwelijk gezelschap en het zou leuk zijn als er een vriendschap uit ontstaat, maar meer niet.’ Een deel van het geld dat wordt geboden zal overigens naar een goed doel gaan. Het hoogste bod staat inmiddels op £1800.

Zie ook: http://www.theguardian.com/travel/2015/jan/06/jilted-groom-john-whitbread-ebay-honeymoon-ticket

 

Lees ook:Church of England benoemt eerste vrouwelijke bisschop
Lees ook:De rimpelknieën van Jordan
Lees ook:‘Harry Potter’ veroorzaakt chaos in Mexico
Lees ook:Anglicaanse kerk kiest voor vrouwelijke bisschoppen
Lees ook:Geen topless meer op ‘page 3′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>