KLM vliegt weer op Belfast

Onze nationale trots KLM gaat weer vliegen op Belfast. Goed nieuws dus als je een weekendje wil gaan shoppen in de Noord-Ierse stad en ook goed nieuws voor de Noord-Ierse economie.

Vijftien jaar geleden vloog KLM voor het laatst tussen Belfast en Schiphol, daarna werd de stekker uit de verbinding getrokken. Maar vanaf mei van dit jaar wordt de verbinding opnieuw in gebruik genomen met een dagelijkse ochtendservice tussen Schiphol en het George Best Belfast City Airport.

Het is goed nieuws voor de stad Belfast, niet alleen op het gebied van toerisme, maar ook met het oog op buitenlandse handel en economie. De Noord-Ieren maken namelijk graag gebruik uitgebreide internationale netwerk van KLM. Concurrentie dus voor EasyJet dat jarenlang het alleenrecht had op de verbinding.

Lees ook:Hallifax tall ship festival in Belfast
Lees ook:Stedentrip – Belfast
Lees ook:Aberdeen meest trieste stad van Schotland
Lees ook:Iedere maand 1000 nieuwe werklozen in Noord-Ierland
Lees ook:Aanslag met benzinebommen in Belfast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>