Opnames vierde serie Sherlock Holmes begonnen

De fans zullen er zeker nog een jaar op moeten wachten, in Nederland misschien zelfs wel langer, maar de opnames van de nieuwe, vierde, serie van Sherlock Holmes zijn van start gegaan.

Zowel Benedict Cumberbatch als Martin Freeman zijn weer van de partij als respectievelijk Sherlock Holmes en zijn side-kick Dr. Watson. Acteurs en crew zijn al gespot in Bristol waar (een deel van) de opnames plaatsvinden. De opnames die momenteel worden opgenomen zijn bedoeld voor de kerstspecial van dit jaar. Reguliere afleveringen zullen vervolgens vanaf 2016 worden uitgezonden.

Mark Gatiss, co-auteur van de serie, heeft laten weten dat we in de nieuwe afleveringen zowel tragedie als avontuur mogen verwachten. Eerder al lieten producers weten dat de fans ‘grote veranderingen’ kunnen verwachten in de nieuwe serie. De huidige serie over Sherlock Holmes is al vanaf de eerste afleveringen een daverend succes. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de immense populariteit van acteur Benedict Cumberbatch die momenteel ook te zien is in de film ‘The Imitation Game’. Voor de rol in deze film is hij genomineerd voor een Golden Globe.

Zie ook: http://www.bbc.co.uk/programmes/profiles/5BnCVjDxp6fVMzLmnLLQxSQ/sherlock-holmes

Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Benedict Cumberbatch speelt superheld
Lees ook:Sherlock special speelt in Victoriaans Londen
Lees ook:Benedict Cumberbatch getrouwd
Lees ook:Benedict Cumberbatch gaat trouwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>