Hond met koffer achtergelaten op Schots station

Voor shar-pei Kai is het nieuwe jaar niet al te best begonnen. De ongeveer twee jaar oude hond is namelijk door zijn eigenaar met zijn koffer op het station van de Schots stad Ayr achtergelaten.

¬†Het nieuwe jaar had voor Kai niet slechter kunnen beginnen. Met alleen een koffer met daarin zijn favoriete knuffel, voerbak, deken en voer, is de hond door zijn eigenaren op het station achtergelaten. Niemand heeft enig idee van wie de hond kan zijn, dus de Schotse dierenbescherming SPCA heeft zich zolang over hem ontfermd. Kai is wel gechipt maar op de chip stond alleen informatie van Kai’s vorige eigenaar en die kon ook geen informatie verschaffen over de huidige baas van de hond.

In Schotland is het achterlaten van een dier volgens de wet een overtreding waarvoor de eigenaar gestraft kan worden. Voorlopig blijft Kai onder toezicht van de SPCA die voor hem zal zorgen totdat ze een nieuw baasje voor hem hebben gevonden.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/scotland/

Lees ook:Engeland jaagt op hondengooiende man
Lees ook:Hond gered met opblaasbare loopplank
Lees ook:Achtergelaten puppy Pandora zeer populair
Lees ook:Overheidsinformatie op straat in Wales
Lees ook:Brawn F1 team in topvorm tijdens laatste trainingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>