Idris Elba als nieuwe James Bond

Krijgen we in de toekomst een zwarte James Bond? Volgens de geruchten zou het zo maar eens kunnen, want sinds de Sony hack liggen emails op straat waarin wordt gesproken over de Britse acteur Idris Elba als de opvolger van Daniel Craig. Elba zelf bevestigt noch ontkent de geruchten. Hij lijkt het vooral grappig te vinden.

’007, die moet toch heel knap zijn? Blij dat jullie vinden dat ik kans maak! Gelukkig nieuwjaar allemaal.’ Idris Elba grapt op Twitter over zijn mogelijke toekomst als 007. Het is natuurlijk niet gek dat er geruchten de ronde doen over een eventuele nieuwe James Bond. Daniel Craig hoeft volgens zijn contract namelijk nog maar een film te maken na ‘Spectre’. Of zijn contract daarna verlengd zal worden is niet bekend.

In een van de emails die is gehackt zegt een van de bazen van Sony: ‘Idris moet de volgende Bond worden.’ Sony weigert verder enige commentaar te geven. De 42-jarige Idris Elba heeft afgelopen september al laten weten dat hij graag ooit James Bond zou willen spelen toen een fan hem dit vroeg.

Momenteel zijn cast en crew druk bezig met de opnames voor de nieuwe James Bond film, ‘Spectre’. Uiteraard gewoon met Daniel Craig.

Zie ook: http://www.imdb.com/name/nm0252961/

Lees ook:Nieuwe James Bond eind 2015
Lees ook:Ed Sheeran wil geen Bond song zingen
Lees ook:Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB
Lees ook:Nieuwe serie ‘Luther’ op BBC One
Lees ook:Star Wars opnames op Iers eiland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>