Kerstfoto’s Prins George vrijgegeven

Ook al is hij nog maar zeventien maanden jong, nieuws over prins George, het zoontje van Kate en William, is altijd groot nieuws in Groot-Brittannië. En foto’s doen het natuurlijk helemaal goed, zeker als het kerstfoto’s zijn.

 William en Kate zijn erop gebrand de kleine George zoveel mogelijk uit het nieuws te houden en dat lukt ze behoorlijk goed. En omdat de pers hen hierin zo terwille is en geen tabloidfoto’s van het prinsje publiceert, hebben zij vandaag drie foto’s vrijgegeven die eind november zijn gemaakt op de trappen van Kensington Palace in Londen. De foto’s zijn gemaakt door de privé-secretaris van prins Harry die tevens freelance fotograaf is.

Prins George krijgt begin volgend jaar een broertje of zusje. Kate heeft al laten weten dat zij om die reden niet haar echtgenoot zal vergezellen op een reis naar China en Japan in dezelfde periode.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/uk-30464090

Lees ook:Nieuwe Royal baby in april
Lees ook:It’s a girl!
Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!
Lees ook:Kate en Wills in de VS
Lees ook:Royals bij de Common Wealth Games

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>