Beertje Paddington best bezochte film in eerste weekend

Meteen in het eerste weekend na de release, is de film over Beertje Paddington een groot succes in de UK. Het beertje dat helemaal gek is op marmelade staat momenteel bovenaan de lijstjes van best bezochte films.

 De film over het schattige beertje dat naar Londen afreist en daar allerlei avonturen meemaakt, heeft in het eerste weekend al 5,1 miljoen pond opgebracht. In de film doen grote sterren mee als Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Peter Capaldi en Nicole Kidman. Andere films die het goed doen in de UK zijn The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en The Imitation Game met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch.

Horrible Bosses 2 is ook net uit en staat op de vierde plaats. Christopher Nolans nieuwe film Interstellar doet het nog steeds goed met een vijfde plek. Daarnaast maakt de Disney-animatie Frozen een comeback en is er een opvallende achtste plek voor de documentaire ‘Hockney’ over de bekende Britse schilder en kunstenaar David Hockney.

Zie ook: http://www.theguardian.com/film/filmblog/2014/dec/02/paddington-beats-hunger-games-mockingjay-part-1-at-uk-box-office

 

Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Benedict Cumberbatch speelt superheld
Lees ook:Benedict Cumberbatch is ver familielid van koning Richard III
Lees ook:Gaat Michael Caine met pensioen?
Lees ook:Opnames vierde serie Sherlock Holmes begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>