Fleetwood Mac hoofdact Isle of Wight Festival 2015

De organisatie van het legendarische Isle of Wight festival heeft aangekondigd dat ze de Brits-Amerikaanse groep Fleetwood Mac heeft vastgelegd als hoofdact voor 2015. Isle of Wight zal het enige festival-optreden zijn dat de band volgend jaar zomer doet.

 De organisator van het festival, John Giddings, heeft laten weten dat de toezegging van Fleetwood Mac het beste nieuws was dat hij in tijden had gehad. Jarenlang heeft hij geprobeerd de band te boeken, maar steeds werd hij afgewezen. Hij liet weten dat hij ze regelmatig heeft gesmeekt te komen. Omdat het Isle of Wight festival zo legendarisch is, wist hij dat ze uiteindelijk wel een keer zouden toehappen. Overige acts zullen binnenkort bekend worden gemaakt, maar Giddings liet al wel weten dat er op vrijdag en zaterdag veel jongere bands te zien zullen zijn.

Eerdere grote namen die op het Isle of Wight optraden zijn ondere anderen Paul McCartney, The Who en de Rolling Stones. De voorverkoop voor het festival begint overigens aanstaande vrijdag om tien uur Nederlandse tijd.

Zie ook: www.fleetwoodmac.com

Lees ook:Benedict Cumberbatch getrouwd
Lees ook:Vikingen klaar voor festival
Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Hallifax tall ship festival in Belfast
Lees ook:Kaartverkoop Glastonbury begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>