Lionel Richie naar Glastonbury

Niemand minder dan soulzanger Lionel Richie zal volgend jaar te zien zijn op het vermaarde Glastonbury festival. De organisatie laat weten ‘over the moon’ te zijn met het vastleggen van Richie. De zanger zal optreden tijdens het zogenaamde ‘teatime slot’.

Emily Eavis, dochter van Glastonbury oprichter Michael Eavis, zegt dat Richie zelf heeft aangeboden om te komen optreden en dat de organisatie dolblij is met het aanbod van de Motown legende. Ook Lionel Richie laat weten dat hij ‘zeer opgewonden is dat hij op Glastonbury mag spelen omdat het een van de meest iconische festivals ter wereld is’. De 65-jarige zanger zegt dat hij trots is om straks te kunnen zeggen dat hij op hetzelfde podium heeft gestaan als zoveel andere legendarische muzikanten.

Richie kondigde eerder dit jaar al aan dat hij in 2015 door Groot-Brittannië zal gaan touren. Andere grote namen die de afgelopen jaren optraden tijdens het ‘teatime slot’ zijn onder anderen Dolly Parton, Shirley Bassey en Tom Jones.

Mocht je trouwens denken, ‘ah leuk, daar wil ik wel bij zijn’, vergeet het maar, want het festival is al helemaal uitverkocht.

Zie ook: http://lionelrichie.com/

 

Lees ook:Kaartverkoop Glastonbury begonnen
Lees ook:Bruce Springsteen op vanouds topniveau in Glastonbury
Lees ook:Fleetwood Mac hoofdact Isle of Wight Festival 2015
Lees ook:Vikingen klaar voor festival
Lees ook:Hallifax tall ship festival in Belfast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>