Wietkwekerij naast politiebureau

Ook in Groot-Brittannië hebben ze wietkwekerijen en zo af en toe wordt er zelfs wel eens eentje opgerold. In Wales echter hadden criminelen wel een hele bijzondere plek voor hun planten gevonden, namelijk in een pand dat precies naast een politiebureau staat.

De politie van het plaatsje Bridgend in Zuid-Wales werd onlangs echter toch achterdochtig en ging op onderzoek uit in het naastgelegen bedrijvenpand. Daar hadden de boeven namelijk een aantal units gehuurd, maar omwonenden en andere huurders meldden dat ze er eigenlijk nooit iemand zagen. Niet heel erg vreemd omdat veel van de units worden gebruikt voor opslag.

 Maar de politie rook een luchtje en liet een helikopter over het pand vliegen om de temperatuursverschillen te meten. Dit leverde geen resultaat op omdat, naar later bleek, de planten in geïsoleerde dozen zaten verpakt. Vervolgens is de politie het pand binnengegaan en trof ze een uiterst professionele wietkwekerij aan. Die bleek er al jaren te zitten, zonder dat iemand ooit iets was opgevallen. En dat allemaal op letterlijk een steenworp afstand van het politiebureau.

Een politiewoordvoerder heeft laten weten dat inmiddels drie mannen zijn aangehouden en worden verhoord.

Zie ook: http://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/major-drugs-bust-just-yards-8196587

 

 

 

 

Lees ook:Chinook helikopter neergeschoten in Afghanistan
Lees ook:Twitterschade
Lees ook:Geen hoop op overlevenden helicoptercrash
Lees ook:Hamilton moet zijn punten inleveren na incident
Lees ook:Britse topcrimineel leeft als god in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>