Nieuwe James Bond eind 2015

De fans zullen nog even geduld moeten hebben, want pas over een jaar kunnen ze weer genieten van nieuwe avonturen van James Bond. Toch wordt er zo langzamerhand steeds meer bekend over wat 007 dit keer allemaal te wachten staat. Daniel Craig kan zijn mouwen alvast opstropen want er is werk aan de winkel.

Onlangs werd bekend dat een aantal scenes van de nieuwe James Bond film begin volgend jaar in Rome zullen worden opgenomen. Dat is bijzonder, want nog niet eerder heeft 007 een bezoekje gebracht aan de Italiaanse hoofdstad. Ook bijzonder is het feit dat de Britse geheim agent per parachute zal landen op de fameuze Ponte Sisto brug. Verder zal er nog een achtervolging worden gefilmd met een Fiat 500 door de straten van de Eeuwige Stad.

Behalve in Rome zal er ook gefilmd worden net buiten de Italiaanse hoofdstad in het Koninklijk Paleis van Caserta, in Servië en in de Pinewood Studios in Engeland. Daarnaast werd deze week bekend gemaakt dat Bond boef Blofeld, 007′s meest gevreesde tegenstander, weer eens zijn opwachting maakt. De rol van Blofeld zal dit keer worden gespeeld door acteur Christoph Waltz. Slechterik Blofeld was voor het laatst te zien in de Bond-film ‘For Your Eyes Only’ uit 1981.

Naast Daniel Craig als Bond en Christoph Waltz als Blofeld zullen hoofdrollen zijn weggelegd voor Naomie Harris als Moneypenny, Ralph Fiennes als M en Ben Whishaw als Q.

Zie ook: http://www.007.com/

 

 

Lees ook:Idris Elba als nieuwe James Bond
Lees ook:Ed Sheeran wil geen Bond song zingen
Lees ook:Prins Charles recyclekoning van Groot-Brittannie
Lees ook:Kaartverkoop Glastonbury begonnen
Lees ook:Spandau Ballet naar Amsterdam voor concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>