Kerst bij de BBC

De BBC heeft zijn programmering voor de Kerst bekend gemaakt. En zoals altijd is er ook dit jaar weer voor elk wat wils: van musical tot drama en comedy. Genoeg te zien dus voor degenen die lekker thuis voor de buis willen blijven hangen.

Zo zijn Dame Judi Dench en Dustin Hoffman te zien in een bewerking van Roald Dahl’s Esio Trot op BBC One. Goed nieuws ook voor de fans van comediènne Miranda Hart want zij is te zien in maar liefst twee producties: de laatste twee afleveringen van haar eigen serie ‘Miranda’ én in een speciale kerstaflevering van ‘Call the Midwife’. David Walliams is samen met Jennifer Saunders, Tim McInnerny, Meera Syal en Kate Moss te zien in een tv-versie van zijn eigen boek ’The Boy in the Dress’.

BBC Two pakt ook flink uit met de musical ‘That Day We Sang’ met hoofdrollen voor Michael Ball en Imelda Staunton. Daarnaast zijn er documentaires over Julie Walters, Rik Mayall én een docu van David Attenborough genaamd Paradise Birds, over zijn avonturen in de jungles of Nieuw Guinea en Indonesië.

En dan zijn er uiteraard nog de speciale kerstafleveringen van diverse BBC-series waaronder Dr. Who, Mrs Brown’s Boys, Citizen Khan en Strictly Come Dancing. Kortom, als je thuis blijft met Kerst hoef je je niet te vervelen. En mocht je toch familieverplichtingen hebben, zet dan je dvd-recorder alvast op scherp.

Zie ook: http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/nov/25/christmas-tv-bbc-miranda-finale

Lees ook:Komiek en acteur Rik Mayall overleden
Lees ook:Paddington route door Londen
Lees ook:Musical over leven van Jade Goody
Lees ook:Oscars: Redmayne-Cumberbatch, Eton vs Harrow
Lees ook:Nieuwe series in de herfst op Britse TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>