Nieuwe serie ‘Luther’ op BBC One

Goed nieuws voor de fans van ‘Luther’, want de BBC heeft laten weten dat de detective-serie terug komt op tv. Uiteraard zal de hoofdrol weer worden gespeeld door Idris Elba.

De fans zagen de populaire Londense politieagent voor het laatst in 2013 op het scherm. Na die tijd werd het stil, maar de schrijver van de serie heeft nu besloten een vervolg te geven aan het verhaal met twee speciale afleveringen. De opnames hiervoor beginnen in maart 2015 in Londen en zullen later dat jaar te zien zijn op BBC One.

 Naast Luther heeft de BBC nog een aantal andere series aangekondigd zoals de vijfdelige serie ‘SS-GB’. Deze serie gaat over Archer, een Scotland Yard detective, in het Engeland van na de Tweede Wereldoorlog. Klein probleempje echter, want in deze alternatieve werkelijkheid hebben niet de geallieerden de oorlog gewonnen, maar Duitsland. En nu moet Archer beslissen of hij meewerkt met de bezetters of dat hij bij het verzet gaat. Ook op BBC One een nieuwe politieserie getiteld ‘Cuffs’.

Sir Anthony Hopkins zal samen met Sir Ian McKellen te zien zijn in het BBC Two drama ‘The Dresser’ en ook op BBC Two zien we de terugkeer van de serie ‘Top of the Lake.

Veel kijkplezier alvast!

Zie ook: http://www.bbc.co.uk/tv

Lees ook:Einde voor Downton Abbey in zicht?
Lees ook:Angela Lansbury weer op het toneel
Lees ook:Opnames vierde serie Sherlock Holmes begonnen
Lees ook:Vrouwelijke codebrekers WO II weer samen op Bletchley Park
Lees ook:Serie over Queen Elizabeth op Netflix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>