Kort voetbalnieuws

Even wat voetbalnieuwtjes van de afgelopen dagen op een rijtje voor de liefhebbers.

Laten we beginnen met het slechte nieuws voor Liverpoolspeler Daniel Sturridge. De 25-jarige aanvaller is namelijk weer geblesseerd geraakt aan zijn dijbeen. En dat terwijl hij net weer hersteld was van een andere blessure. Wat er precies aan de hand is met de aanvaller is zal een scan vandaag moeten uitwijzen. Het is in elk geval een grote tegenslag voor zowel Sturridge zelf als voor zijn ploeg.

Het Engels elftal speelde gisteravond zonder Sturridge een vrienschappelijke wedstrijd tegen noorderbuur Schotland op Celtic Park. De Schotten hadden er veel vertrouwen in na de overwinning op Ierland afgelopen vrijdag, maar de Engelsen gaven geen cadeautjes weg en wonnen met 1-3, dankzij goals van Alex Oxlade-Chamberlain en twee keer Wayne Rooney.

 En dan nog Manchester United dat heeft laten weten dat de club door de slechte prestaties in de Champion’s League de inkomsten flink heeft zien teruglopen. Gelukkig voor de ‘Reds’ zorgen sponsordeals er voor dat de tekorten nog enigszins worden gecompenseerd. Onlangs tekende de club van Louis van Gaal een sponsorovereenkomst met Adidas voor het seizoen 2015-2016 ter waarde van £750 miljoen.

Zie ook: http://www.thefa.com/

Lees ook:Manchester United voor 18e keer landskampioen
Lees ook:Prima start voor Manchester United
Lees ook:ManU pakt drie punten en Rooney een rode kaart
Lees ook:Ajax moet record afstaan aan Manchester United
Lees ook:Manchester wankelt in Champions League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>