Dad’s Army wordt verfilmd

Goed nieuws voor de fans van de Britse comedyserie ‘Dad’s Army’ (in Nederland ‘Daar komen de schutters’). In Engeland zijn momenteel namelijk de opnames aan de gang voor een film over de stuntelige oude soldaten.

In het plaatsje Bridlington in East-Yorkshire is het de laatste tijd en drukte van belang want een grote filmcrew is er neergestreken om opnames te maken voor de remake van Dad’s Army. Bill Nighy, Toby Jones, Sir Tom Courteney, Sir Michael Gambon, Catherine Zeta-Jones, Sarah Lancashire, Alison Steadman, Mark Gatiss, Annette Crosbie, het zijn maar enkele namen van bekende Britse acteurs die in de film te zien zullen zijn.

 De tv-serie over de Britse ‘home guards’ was razend populair in zowel Groot-Brittannië als daarbuiten. De serie liep van 1968 tot 1977 en in 1971 verscheen er ook nog een speelfilm. Ook tegenwoordig worden er nog steeds herhalingen van de serie uitgezonden. De nieuwe film zal naar verwachting in 2015 op het witte doek te zien zijn.

Zie ook: http://www.dadsarmy.co.uk/2015featurefilm.html

Lees ook:Opnames vierde serie Sherlock Holmes begonnen
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen
Lees ook:Nieuwe serie ‘Luther’ op BBC One
Lees ook:Benedict Cumberbatch speelt superheld
Lees ook:Nieuwe series in de herfst op Britse TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>