Achtergelaten puppy Pandora zeer populair

Een puppy die illegaal Groot-Brittannië is ingesmokkeld en vervolgens is achtergelaten onder een struik, heeft momenteel over aandacht niet te klagen. Vijfhonderd mogelijke baasjes hebben zich namelijk al voor Pandora gemeld.

Pandora is een kruising tussen een husky en een pomeriaan en ziet er werkelijk schattig uit. Het tien weken oude hondje werd vorige week gevonden onder een struik en is overgebracht naar het Merseyside Dogs’ Home in Merseyside, Noord-Engeland. Niemand weet precies waar het hondje vandaan komt, maar waarschijnlijk is het beestje vanuit Oost-Europa het land ingesmokkeld en daarna achtergelaten.

 Pandora is met 750,000 hits een grote hit op internet en inmiddels hebben zich al vijfhonderd mensen gemeld die de pup maar wat graag zouden adopteren. Volgens de manager van het asiel is Pandora via een hondensmokkelnetwerk het land binnengekomen. Potentiële kopers zijn bereid heel veel geld neer te tellen voor dit soort hondjes. Een groot deel van de hondjes overlijdt al tijdens het transport.

Met Pandora zal het echter wel goed komen. Ze verkeert in goede gezondheid en met zoveel potentiële baasjes, zal er vast wel eentje bij zitten die haar een goed tehuis kan bieden.

Zie ook: http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/watch-abandoned-husky-cross-breed-puppy-8092246

Lees ook:Geld stroomt binnen voor gehandicapt slachtoffer roofoverval
Lees ook:Reuzen in Liverpool
Lees ook:Hond met koffer achtergelaten op Schots station
Lees ook:Is het een kangoeroe of toch niet?
Lees ook:Benedict Cumberland ‘smakelijkste’ acteur van GB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>