Positie Ed Milliband steeds meer onder druk

De positie van Labour-leider Ed Milliband komt steeds meer onder druk te staan. Zeker nu uit diverse peilingen blijkt dat Labour op dit moment de verkiezingen met een ruim verschil zou verliezen van de Conservatives van premier Cameron. Het feit dat oud-premier Tony Blair zijn steun voor Milliband heeft uitgesproken lijkt de kiezer niet veel te interesseren.

Al sinds Milliband in 2010 de partij aanvoert, is de Labour-leider onderwerp van discussie. Bovendien blijkt hij een groot talent te bezitten om in ongemakkelijke situaties terecht te komen. Hij is al diverse malen onderuit gegaan op social media, weet niet goed hoe hij om moet gaan met de traditionele Labour-stemmer, doorgaans de arbeidersklasse, en geniet weinig steun bij zijn eigen partijgenoten.

Berucht is de foto waarop te zien is hoe hij met veel pijn en moeite een ‘bacon sarnie’ probeert weg te kauwen in een café in New Covent Garden Market in Londen. Het is duidelijk dat Miliband grote moeite heeft met het ‘working class’ broodje. Volgens een verslaggever van de krant Evening Standard moffelde zijn adviseur Lord Wood het broodje nog snel weg, maar helaas voor Milliband waren de pijnlijke foto’s toen al genomen.

Het mag duidelijk zijn dat Milliband wel heel erg zijn best moet gaan doen, wil hij er met Labour nog een positieve verkiezingsuitslag uitslepen volgend voorjaar. Eén ding is in elk geval zeker, de Tories zien de komende verkiezingen met het grootste vertrouwen tegemoet.

Zie ook: http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/21/ed-miliband-bacon-sandwich-pictures_n_5363616.html

Lees ook:Labour niet blij met Tony Blair
Lees ook:Labour en Tories nek-aan-nek
Lees ook:Opmars anti-EU partij UKIP
Lees ook:Groen is hot in Britse politiek
Lees ook:Ed Miliband wil tieners stemrecht geven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>