Winnaars MTV EMA’s

Afgelopen weekend zijn in Glasgow de MTV European Music Awards uitgereikt. Niet geheel onverwacht sleepte One Direction maar liefst drie prijzen in de wacht. Ook Katy Perry, 5 Seconds of Summer en Nicki Minaj, gingen niet met lege handen naar huis.

De show werd dit jaar gepresenteerd door hiphop-ster Nicki Minaj. Grote winnaars waren One Direction die prijzen kregen in de categorieën ‘best live’, ‘best pop’ en ‘biggest fans’. De show was dit jaar vooral de show van acts die niet aanwezig konden of wilden zijn: One Direction, Beyoncé en Calvin Harris, stuurden allemaal vooraf opgenomen videoboodschappen. Toch viel er voor de fans genoeg te zien met optredens van Ed Sheeran, Alicia Keys, Enrique Iglesias, Royal Blood, Charli XCX, U2 en Simon Neil van Biffy Clyro met Miles Kennedy en Slash.

Andere acts die in de prijzen vielen waren onder andere Katy Perry, 5 Seconds of Summer en Ariana Grande (alle drie twee awards) en Nicki Minaj voor beste hiphop.

De MTV EMA Awards werden dit jaar voor de twintigste keer gehouden. Klik voor de hele lijst met winnaars op onderstaande link.

Zie ook:  http://uk.mtvema.com/

Lees ook:MOBO Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:James Bay wint Critics’ Choice Award 2015
Lees ook:i-Tunes festival kondigt line-up aan
Lees ook:Muzieknieuws kort
Lees ook:Years & Years wint BBC’s Sound of 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>