Zesde serie Downton Abbey in de maak

Goed nieuws voor de fans van Downton Abbey! De schrijver van de immens populaire serie heeft namelijk aangekondigd dat er, in tegenstelling tot de geruchten, wél een zesde reeks komt over het wel en wee van de familie Crawley.

De opnames voor de zesde reeks van de dramaserie van ITV zullen begin volgend jaar van start gaan. Er deden al langere tijd geruchten de ronde dat de huidige vijfde reeks de laatste zou zijn. Deze geruchten werden vooral aangezwengeld doordat schrijver Sir Julian Fellowes had laten weten een Amerikaans kostuumdrama, The Gilded Age, te willen gaan schrijven. Maar zender ITV heeft meegedeeld dat er tenminste nog een reeks komt. Fellowes heeft laten weten zeer verheugd te zijn over het nieuws dat ITV verder wil gaan met de serie. Hij zei zijn werk aan de Amerikaanse serie voorlopig uit te stellen zodat hij zich kan volledig kan concentreren op nieuwe avonturen van de familie Crawley.

De vijfde serie van Downton Abbey, die momenteel in Engeland te zien is, zal vanaf zaterdag 22 november op de Nederlandse televisie te zien zijn.

Zie ook: http://www.itv.com/downtonabbey

Lees ook:Einde voor Downton Abbey in zicht?
Lees ook:Maggie Smith: vertrekt ze nu wel of niet uit Downton Abbey
Lees ook:Downton Abbey: seizoen vijf is begonnen
Lees ook:Nieuwe serie ‘Luther’ op BBC One
Lees ook:Veel Britse Emmy-nominaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>