Benedict Cumberbatch gaat trouwen!

Acteur Benedict Cumberbatch, vooral bekend van de televisieserie Sherlock Holmes, heeft aangekondigd dat hij zich heeft verloofd. Het bericht werd bekend gemaakt via een huwelijksaankondiging in de Engelse krant ‘The Times’.

Voor veel fans zal het nieuws nogal een shock zijn want er waren maar weinig mensen op de hoogte van zijn relatie met de 36-jarige theater-directeur en actrice Sophie Hunter. Hoewel het tweetal elkaar al sinds 2009 kent, nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van de film ’Burlesque Fairytales’, hebben ze pas sinds dit voorjaar een relatie. Ondanks het feit dat Cumberbatch veelvuldig in het nieuws is de laatste tijd, is het stel er toch in geslaagd om hun prille relatie stil te houden.

De 38-jarige Cumberbatch, die momenteel te zien is in de film ‘The Imitation Game’, heeft eerder relaties gehad met onder andere actrice Olivia Poulet en modeontwerpster Anna James. Deze laatste relatie eindigde in 2012. Het is overigens nog niet bekend wanneer Cumberbatch en Hunter elkaar het ja-woord zullen geven.

Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Benedict_Cumberbatch

Lees ook:Benedict Cumberbatch wordt vader
Lees ook:Benedict Cumberbatch getrouwd
Lees ook:Benedict Cumberbatch is ver familielid van koning Richard III
Lees ook:Benedict Cumberbatch speelt superheld
Lees ook:Brits succes bij Golden Globes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Benedict Cumberbatch gaat trouwen!

 1. Helinda

  Wat erg! Ben razend verliefd op hem, nou ja op Sherlock dus! Te laat. Nou ja, wens ze toch alle geluk toe!

    /   Reply  / 
  1. Gabriella van Karsbergen Auteur

   Helaas Helinda, maar je kunt altijd van hem blijven dromen ;-)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>