Eerste cereal café opent in Londen

Ben je helemaal gek van cornflakes, rice crispies, choco pops, branflakes, smacks of honey pops? Dan kun je je vanaf 10 december helemaal te buiten gaan in het eerste ‘cereal café’ van de UK in Londen.

Meer dan honderd verschillende soorten ontbijtgranen kun je uitproberen in het café met de toepasselijke naam Cereal Killer Café. Het café is opgericht door de identieke tweelingbroers Alan en Gary Keery en is een waar walhalla voor de echte cereal-fan.  Je kunt kiezen uit meer dan dertien soorten melk en twintig verschillende toppings en op de menukaart van het Cereal Killer Café staan o.a. ontbijtgranen uit Amerika, Frankrijk, Australië, Zuid-Afrika en Zuid-Korea .

 Maar ook als je niet zo’n fan bent van voorbewerkte ontbijtgranen, kun je in het Cereal Killer Café terecht want ze verkopen ook koffie, toast en andere ontbijtproducten. En terwijl je lekker van je ontbijtje zit te genieten kun je je vergapen aan de honderden nostalgische voorwerpen uit de jaren tachtig en negentig die aan de muren en het plafond hangen.

Enjoy!

Zie ook: http://cerealkillercafe.co.uk/

 

Lees ook:Commonwealth Games 2014 in Glasgow
Lees ook:Engeland kandidaat voor organisatie WK voetbal 2018
Lees ook:Groot-Brittannie geweldadigste land in EU
Lees ook:Nieuw ziekenhuis blijft leeg vanwege te hete vloeren
Lees ook:Holocaust-ontkenner Williamson verlaat Argentinië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>