Leukste baan ter wereld

Als je nog tijd over hebt en je én je bent dol op katten, let dan even op. Een kattenopvangtehuis in het Engelse Newcastle is namelijk op zoek naar vrijwilligers die met kittens willen komen knuffelen!

De Westgate Ark is een herplaatsingstehuis voor katten van alle leeftijden. Oprichter Paul Black laat weten dat er momenteel veel zwangere katten en kittens zonder moeder worden gered. Deze jonkies moeten allemaal wennen aan de omgang met mensen zodat ze sociaal worden en uiteindelijk makkelijker herplaatst kunnen worden.

Daarom is de opvang nu op zoek naar vrijwilligers die de beestjes moeten socialiseren. Vooral de periode tussen drie en zeven weken is belangrijk in de ontwikkeling van de kat. In deze periode leren ze wennen aan mensen, andere dieren en alledaagse zaken. Westgate Ark roept zoveel mogelijk mensen op om met de kittens te komen knuffelen en spelen zodat het binnenkort allemaal sociale katten zijn die makkelijk te herplaatsen zijn.

Zie ook: http://www.westgateark.org.uk/

Lees ook:Nieuwe Londense metroplattegrond verward reizigers
Lees ook:Bunker in de Theems te koop
Lees ook:YOLO, en andere nieuwe woorden
Lees ook:Gemeente maait katten dood
Lees ook:Ticketfraude WK-kaarten: Brit gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>