Gezicht legerkadet in brand gestoken

Een vijftienjarige legerkadet die papavers aan het verkopen was ter ere van Remembrance Day, heeft brandwonden opgelopen toen hij bij een bushalte stond te wachten en werd aangevallen door een man met een brandende spuitbus.

Het incident vond zaterdagavond plaats in Manchester. Volgens de politie liep de man op de tiener af, begon te spuiten, stak de spray aan en richtte de vlammen vervolgens op het gezicht van de jongen. De man was gekleed in een zogenaamde ‘hoody’ en liep na de aanval zonder iets te zeggen weg. Hij leek onder de invloed van alcohol of drugs.

 De jongen liep brandwonden op aan zijn gezicht en haar en verkeert nog steeds in shock. Een politiewoordvoerder laat weten dat het korps de aanval zeer hoog opneemt: ‘Dit was een afschuwelijke aanval op een jongeman die zijn best deed om geld op te halen ter ere aan de nagedachtenis van degenen die hun leven hebben gegeven voor hun land’. De politie heeft nog geen enkel spoor van de aanvaller en roept getuigen op om met informatie te komen.

Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Remembrance_Day

Lees ook:Engeland geschokt door marteling kinderen
Lees ook:Jongen steekt toeriste in brand
Lees ook:Jongen (10) hangend in bos gevonden
Lees ook:Lied gemaakt van gedichten WWI soldaat
Lees ook:Moeder laat vier kinderen aan lot over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>