Paramornaal festival in Schotland van start

In het Schotse Stirling is het eerste paranormale festival van start gegaan. Opgepast dus voor geesten, UFO’s en buitenaardse wezens, mocht je dit weekend in Stirling zijn.

Tijdens de eerste editie van het paranormale festival, discussiëren wetenschappers, fans en ‘niet-gelovigen’ over zaken als het bestaan van UFO’s en poltergeists. Het Scottish Paranormal Festival wordt georganiseerd door een groepje enthousiastelingen met een passie voor het onverklaarbare. Er is comedy, muziek, film, discussies en entertainment.

Er wordt een Halloween bal gehouden waar naar verwachting rond de vierhonderd mensen op af zullen komen. Daarnaast zijn er professionele ‘ghostbusters’ aanwezig die op zoek gaan naar geesten én er zijn uiteraard speciale ‘ghost walks’ door de stad. Genoeg te beleven dus voor de echte ‘believers’. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, waaronder een speciaal Halloween verkleedfeest. Het festival duurt nog tot a.s. zondag.

Zie ook: http://www.paranormalscotland.com/interactive1/

 

 

Lees ook:Op spokenjacht in Ettington House
Lees ook:Kaartverkoop Glastonbury begonnen
Lees ook:Vikingen klaar voor festival
Lees ook:Manchester City uitgeschakeld in UEFA Cup
Lees ook:i-Tunes festival kondigt line-up aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>