Nieuw Harry Potter thema-hotel geopend

Harry Potter-fans kunnen hun hart ophalen want onlangs is er in Londen een heus thema-hotel over de beroemde tovernaarsjongen geopend.

Het Georgian House Hotel heeft een aantal van zijn kamers volledig ingericht in de stijl van Zweinstein, met flesjes ‘toverdrank’, boeken met goede toverspreuken en heksenketels. Zodra de ‘Dreuzels’ arrivereren voor een overnachting in de speciale Tovernaarskamers wordt er bijpassende muziek gedraaid en als je ‘geluk’ hebt, dan krijg je ‘s nachts ook nog een bezoekje van een heus spook, want naar zeggen spookt het in het 163-jaar oude hotel.

 Naast een magische overnachting, kun je ook nog een tour boeken met een speciale Harry Potter bus die langs alle belangrijke Harry Potter sights in Londen gaat die ook in de films te zien zijn. Daarnaast kun je ook nog een bezoek brengen aan de Warner Bros Studio’s voor een ’Making of Harry Potter Tour’.

Goedkoop is het allemaal niet want de prijzen beginnen vanaf 209 pond per nacht voor twee personen, zonder alle extra’s, maar dan heb je ook wel wat. Dit is ongetwijfeld de ultieme ervaring voor die-hard fans van Harry Potter.

Zie ook: www.georgianhousehotel.co.uk

 

Lees ook:Film Harry Potter and the Half-Blood Prince breekt records
Lees ook:Premiere zesde Harry Potter film levert ruim 100 miljoen op
Lees ook:Nieuw Harry Potter verhaal vandaag uit
Lees ook:Lincoln House Hotel Londen
Lees ook:Harry Potter acteur aangeklaagd voor drugsbezit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>