Ook UK getroffen door storm

Net zoals in Nederland heeft de storm van gisteren en afgelopen nacht ook in de UK voor flink wat overlast gezorgd. Daarbij bleef het niet alleen bij wat omgewaaide bomen.

Veel treindiensten zijn opgeschort, hele straten werden afgesloten en ook het vliegverkeer ondervond veel hinder van de uitlopers van tropische storm Gonzalo. In Londen kwam een vrouw om het leven toen zij bedolven werd onder een boom en een man raakte zwaar gewond toen hij vast kwam te zitten onder een omgevallen boom.

Vooral het zuiden van Engeland is zwaar getroffen. In het graafschap Kent overleed een tiener toen een boom op de camper viel waarin ze lag te slapen en in Watford kwam een man om het leven toen een boom op zijn auto belandde. Daarnaast is er ook veel materiële schade, met name door omgewaaide bomen en wateroverlast. Tijdens het hoogtepunt van de storm zaten zo’n zeshonderdduizend huishoudens zonder stroom. Volgens de BBC is de storm nu voorbij, maar komen er nog wel veel windstoten en zware buien voor, met name in het zuiden van het land.

Lees ook:George Michael betrokken bij auto-ongeluk
Lees ook:UK voor derde dag in ban van storm
Lees ook:Overlevende metro-ongeluk ontmoet familie van redder na 66 jaar
Lees ook:Sneeuw en storm voor grote delen UK
Lees ook:Jeugdige joyriders rijden twee vrouwen dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>