Nieuwe Royal baby in april

Het was al een tijdje bekend dat er een tweede Royal baby op komst was, maar vandaag heeft Kensington Palace dan eindelijk bekend gemaakt dat het broertje of zusje van George april volgend jaar wordt verwacht.

Afgelopen september werd al bekend gemaakt dat Kate weer in verwachting was. Sinds die tijd heeft zij zich niet veel meer in het openbaar laten zien omdat ze last had van ernstige ochtendmisselijkheid. Het tweede kindje van William en Kate wordt vierde in de lijn van troonopvolging.

 Het eerste kind van William en Kate, prins George, werd vorig jaar juli geboren. Prins William heeft aangegeven te hopen dat de media-aandacht voor de geboorte van hun tweede kind minder intens zal zijn.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/uk-29688969

Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!
Lees ook:Kerstfoto’s Prins George vrijgegeven
Lees ook:It’s a girl!
Lees ook:EersEerste Wereldoorlog herdacht
Lees ook:Kate en Wills in de VS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>