De duurste garage in de UK

Iedereen die er wel eens is geweest weet het: Londen is waanzinnig duur. Niet alleen voor toeristen maar ook om er te wonen. Slechts de allerrijksten kunnen er zich een apartement of huis veroorloven, de gewone man is veroordeeld tot de verre buitenwijken.

Eén van die dure Londense wijken is Chelsea. De huur- en koopprijzen zijn er vrijwel onbetaalbaar. Dat blijkt wel uit het feit dat vorige week een kleine garage te koop werd gezet voor maar liefst een half miljoen pond, twee keer zoveel als de gemiddelde huizenprijs in het Verenigd Koninkrijk. Het bouwval staat op een braakliggend stukje grond en als je het ziet zou je er nog geen tienduizend euro voor geven. Eerder dit jaar werden al zes garages elders in Londen verkocht voor zevenhonderdduizend pond.

De prijzen zijn illustratief voor de huidige crisis op de Londense huizenmarkt. Deze prijzen blijven maar stijgen en voorlopig lijkt er geen eind in zicht. De garage en het bijbehorende stukje grond liggen in een zijstraat van de beroemde King’s Road in Chelsea, een van de meest begeerde locaties in Londen. Het veilinghuis waar de garage onder de hamer komt, verwacht dan ook dat het snel verkocht zal zijn.

Zie ook: http://www.standard.co.uk/news/london/tiny-outbuilding-off-chelseas-exclusive-kings-road-set-to-become-uks-most-expensive-ever-garage-9802567.html

Lees ook:Guus Hiddink geeft titelstrijd op
Lees ook:Andrea Pirlo naar Chelsea
Lees ook:Dure huizen verdrijven dertigers uit Londen
Lees ook:Hiddink vol vertrouwen naar FA cup finale
Lees ook:Pub Review: The Hare in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>