Vrouw vindt bloedzuiger in neus

Een 24-jarige vrouw uit het Schotse Edinburgh heeft een wel heel bizarre ontdekking gedaan nadat ze terug kwam van een reis door Zuid-Oost Azië.

Daniela Liverani ontdekte een paar weken nadat ze terug was gekomen van een backpackvakantie dat er een bloedzuiger in haar neus zat. De vrouw had al enige tijd last van neusbloedingen maar schreef dit toe aan een motorongeluk dat ze had gehad.

Toen ze echter afgelopen donderdag onder de douche stond ontdekte ze er iets uit haar neus bengelde. Na eens goed in de spiegel te hebben gekeken dacht ze in eerste instantie dat het een bloedprop was die uit haar neus kwam, maar toen ze nog eens keek zag ze dat het een bloedzuiger was van maar liefst 7,5 centimeter.

De vrouw is meteen naar de eerstehulppost van het ziekenhuis gegaan waar artsen het beest uit haar neus hebben verwijderd. Ze heeft er verder niets aan over gehouden, maar vertelde aan BBC Radio Scotland dat ze opgelucht was bevrijd te zijn van de bloedzuiger.

Zie ook: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/11157074/Backpacker-had-3-inch-long-leech-living-up-her-nose.html

Lees ook:Vrouw ligt 5 jaar dood in flat
Lees ook:Varkensgriep duikt op in Manchester
Lees ook:Soldate bevalt in het geheim op kazerne
Lees ook:Ex-premier Lady Margaret Tatcher in ziekenhuis na val in woning
Lees ook:Vrouw voert nephandicaps van kinderen op voor extra bijstandsgeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>