Sterren nemen Beach Boys nummer op voor BBC Music

Grote namen uit de muziekwereld zijn onlangs samengekomen om voor BBC Music een nieuwe versie op te nemen van het Beach Boys nummer ‘God Only Knows’.

Muzikanten als Sir Elton John, Stevie Wonder, Chris Martin, Sam Smith, Brian May, Jamie Cullum, Nicola Benedetti en uiteraard Brian Wilson, hebben ‘God Only Knows’ opnieuw opgenomen voor de nieuwe afdeling van de Britse omroep. BBC Music gaat zich richten op zowel pop- als klassieke muziek, met tv-en radioprogramma’s, digitale diensten en steun aan opkomend talent.

De groep van 27 muzikanten die het nummer heeft opgenomen noemt zichzelf het ‘Impossible Orchestra’. Het nummer is afgelopen dinsdag tegelijkertijd uitgezonden op BBC One, Two, Three, Four en Radio 1, 2, 4, 6 en 5 Live. ‘God Only Knows’ zal ook worden uitgebracht voor ‘Children in Need het liefdadigheidsprogramma van de BBC waarin geld wordt opgehaald voor kinderen in nood.

Als je op onderstaande link klinkt kun je het nummer beluisteren.

Zie ook: http://www.radio2.nl/nieuws/id-5849-god-only-knows.html

 

Lees ook:MOBO Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:Susan Boyle opgenomen in kliniek
Lees ook:Artiesten Band Aid bekend
Lees ook:Zanger Bono prijst Nederlandse ontwikkelingshulp
Lees ook:Susan Boyle in Americas Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>