Prachtige winterse landschappen

Hoewel het ook in het Verenigd Koninkrijk nog niet echt wil vlotten met de winter, hebben ze er toch al meer sneeuw, kou en ijs gehad dan wij in Nederland. BBC Earth heeft op zijn website een aantal schitterende foto’s geplaatst van winterse landschappen. Van Nottinghamshire tot aan Wales en van de Pennines tot aan Harrogate, deze prachtige wildlife foto’s tonen het Britse landschap op zijn mooist.

Kijk en geniet: http://www.bbc.com/earth/story/20141231-your-pictures-winter-landscapes

Lees ook:Wandelvakantie in Devon
Lees ook:Bijzondere hotels
Lees ook:North East England uitgeroepen tot favoriete regio
Lees ook:Positie Ed Milliband steeds meer onder druk
Lees ook:‘Earth Hour’ zet Londen in het donker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>