Hond gered met opblaasbare loopplank

De twee jaar oude Springer Spaniel Milo viel tijdens zijn dagelijkse wandeling in het ijzige water van een natuurpark en kon er niet meer uitkomen. Brandweerlieden slaagden erin de jonge hond te redden door gebruik te maken van een opblaasbare loopplank.

Milo en zijn baasje waren aan het wandelen in het Eastwood Farm natuurpark in Broomhill, Bristol, toen het ongeluk zich voor deed. Bijna een halfuur lang bracht Milo in het half bevroren water door voordat het hem lukte om op een eilandje te klimmen. De inmiddels gearriveerde brandweermannen van Avon Fire & Rescue Service konden hem van daar met behulp van een opblaasbare loopplank weer veilig aan wal te brengen.

 Milo was nat en onderkoeld, maar heeft verder geen letsel aan zijn avontuur overgehouden en is inmiddels weer herenigd met zijn bezorgde eigenaar.

Zie ook: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2890242/Springer-spaniel-rescued-firefighters-using-inflatable-walkway-falling-ice-frozen-lake.html

 

 

Lees ook:40 mensen gered van zandbank
Lees ook:Ruim 200 mensen gered uit overstroming met helikopter
Lees ook:Overstromingen in Noord-Ierland na zware regenval
Lees ook:Varen in het Lake District
Lees ook:Nieuwe Londense metroplattegrond verward reizigers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>