Nieuwe verhoren in zaak Madeleine McCann

In Portugal beginnen vandaag de verhoren van elf mensen in de zaak Madeleine McCann. Britse politieagenten zijn in Portugal aangekomen en zullen bij de verhoren aanwezig zijn. Kleuter Madeleine verdween in 2007 vanuit haar vakantieadres in Portugal waar ze met haar familie verbleef.

 Volgens de BBC is het de grootste groep mensen die wordt verhoord sinds ‘Operation Grange’, zoals het onderzoek naar de verdwijning van Madeleine McCann wordt genoemd, is begonnen. Twee van de mensen die zullen worden ondervraagd zijn Robert Murat en zijn vrouw. Murat was destijds in beeld als verdachte in de zaak.

Behalve Murat en zijn vrouw zullen nog twee Britten en zeven Portugezen worden verhoord. Volgens de BBC zal de politie vooral kijken naar ’tegenstrijdigheden’ in hun verhalen in vergelijking met antwoorden die zeven jaar geleden werden gegeven.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/uk-24526934

 

Lees ook:Verdachte opnieuw ondervraagd in zaak-McCann
Lees ook:Zaak Madeline McCann verschuift aandacht naar Australië
Lees ook:Compositietekening van verdachte ontvoering Madeline McCann
Lees ook:Nieuwe verdachte in zaak Madeline McCann
Lees ook:Madeline McCann Update

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>