Eén op tien Britse mannen betaalt voor seks

Een onlangs gehouden onderzoek wijst uit dat één op de tien Britse mannen wel eens betaalt voor seks. Het onderzoek is gepubliceerd in het Britse ‘Sexually Transmitted Infections Journal’.

Verrassende conclusie van het onderzoek is dat, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, het niet oudere, eenzame mannen zijn die betaalde seks hebben, maar juist jonge professionals van tussen de 25 en 34 jaar die veel drinken en drugs gebruiken. Met name mannen met een groot aantal verschillende seksuele partners blijken bereid te zijn om te betalen voor seks.
 Ook opmerkelijk is het feit dat deze groep mannen vooral betaalde seks heeft in het buitenland, met name in Europa en Azië. De mannen die voor seks betalen, hebben volgens het onderzoek gemiddeld 31,6 seksuele partners gedurende hun leven. De deelnemers aan het onderzoek waren tussen de 17 en 74 jaar oud.

Zie ook: http://www.natsal.ac.uk/

 

Lees ook:Negen terrorismeverdachten aangehouden in Engeland
Lees ook:Pensioengelden Wedgwood personeel zoek
Lees ook:Studie naar de ‘ummers’ en ‘errers’ in de Engelse taal
Lees ook:Einde voor Downton Abbey in zicht?
Lees ook:Aantal Britse alcoholdoden verdubbeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>