Nieuw Harry Potter verhaal vandaag uit

Volgens Harry Potter fansite Pottermore komt er vandaag een verhaal uit dat is geïnspireerd op Dolores Umbridge, de slechte heks uit de Harry Potter verhalen. Het verhaal, dat uit zo’n 1500 woorden zal bestaan, wordt vandaag online gezet.

Een woordvoerder van J.K. Rowling, de auteur van Harry Potter, heeft inmiddels bevestigd dat het verhaal ’vol staat met veel nieuwe details’. Dolores Umbridge (in het Nederlands Dorothea Omber), voormalig Senior Ondersecretaris van de Minister voor Magie, maakte voor het eerst haar opwachting in het vijfde boek over de tovernaarsjongen, Harry Potter en de Orde van de Feniks. In de film werd Dolores gespeeld door actrice Imelda Staunton. Fans laten weten zeer opgewonden te zijn over het nieuwe verhaal dat speciaal voor Halloween is geschreven.

Ben je Harry Potter-fan en al helemaal in Halloween stemming, hou de Pottermore fansite dan goed in de gaten vandaag!

Zie ook: https://www.pottermore.com/

Lees ook:Premiere zesde Harry Potter film levert ruim 100 miljoen op
Lees ook:Harry Potter trio moet afscheid nemen van dierbare vriend
Lees ook:Nieuw Harry Potter thema-hotel geopend
Lees ook:Film Harry Potter and the Half-Blood Prince breekt records
Lees ook:‘Pride’ wint prijs Beste Film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>