My Little Antique Shop

Overal in Engeland kun je kleine antiekwinkeltjes vinden waar je voor een zacht prijsje de leukste spulletjes op de kop kunt tikken. In het stadje Bridgnorth in het graafschap Shropshire vind je het ‘Old Mill Antiques Centre’.

Bridgnorth is een middeleeuws stadje dat door de rivier de Severn in twee delen wordt gescheiden, een bovenstad en een benedenstad. Het is een typisch Engelse markstad met smalle straatjes en oude gebouwen. Eén van deze oude gebouwen is het ‘Old Mill Antiques Centre’, een voormalige fabriek waar tegenwoordig een antiekcentrum met daarin diverse winkeltjes is gevestigd.                

Drie verdiepingen met antieke meubelen, vloerkleden, schilderijen, schalen, borden, spiegels, enzovoorts. Het ‘Old Mill Antiques Centre’ is de grootste in zijn soort in de West Midlands en biedt huisvesting aan zo’n zeventig antiekhandelaren. Daarnaast is er ook nog een ‘tea room’ in het pand gevestigd waar ze snacks, kleine maaltijden, koffie en uiteraard thee, serveren.

Van Victoriaanse en Georgiaanse voorwerpen tot art deco, je kunt het hier allemaal vinden. Er worden regelmatig veilingen gehouden en de toegang is gratis. Het ‘Old Mill Antiques Centre’ is zeven dagen per week van tien tot vijf uur, geopend.

Zie ook: http://www.oldmillantiques.co.uk/

 

Lees ook:Museumtip – Buckinghamshire County Museum
Lees ook:Middeleeuws Penzance in Cornwall
Lees ook:The Llandoger Trow Pub in Bristol
Lees ook:Camping Lower Treave in Cornwall
Lees ook:Museumtip – Buckinghamshire Railway Centre

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>