Bijzondere hotels

In de categorie ‘bijzondere hotels’, deze hotels op water. De themaboten liggen in Albert Dock in Liverpool en zijn van alle gemakken voorzien.

Ben je fan van de Beatles, Batman of de Titanic, en wil je wel eens op het water overnachten, dan ben je bij Hollywood Apartments and Barges aan het juiste adres. De boten liggen midden in Albert Dock op nog geen vijf minuten wandelen van alle belangrijke toeristische attracties zoals musea, winkelcentrum, Mathew Street, de Mersey en de vele uitgaansgelegenheden.

De boten zijn zogenaamde ‘narrow boats’ die je in Engeland vaak op kanalen en smalle rivieren ziet varen. De boten zijn voorzien van alle gemakken zoals gratis wifi, flat screen TV, vloerverwarming, koelkast en diverse toiletartikelen. Kies voor de ‘Yellow Submarine’, de ‘Joker Boat’ of het ‘Titanic Hotel’ en geniet van het prachtige uitzicht over het monumentale Albert Dock. Vanuit de boot stap je zo de kade op om een hapje te gaan eten in een van de vele restaurants of om naar de Tate of de Beatles Story te gaan.

Als je wilt kun je zelfs worden opgehaald van het vliegveld met een Rolls Royce Phantom of een Hummer Limo. Dit zit echter niet bij de prijs inbegrepen.

Zie ook: http://www.yellowsubliverpool.co.uk/index.html

Lees ook:Stedentip – Liverpool
Lees ook:Game ‘Beatles Rock Band’ op de markt gebracht
Lees ook:Hilton opent twee nieuwe hotels in Groot-Brittannie
Lees ook:International Food and Drink Event 2009 in Londen
Lees ook:Data bekend van concerten Michael Jackson in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>