Foodmarket in Londen

Als je een echte ‘foodie’ bent en plannen hebt om binnenkort naar Londen te gaan, dan moet je absoluut een bezoekje brengen aan de ‘Borough Market’. Deze overdekte markt in hartje Londen is namelijk de hemel op aarde voor de die-hard foodie.

Maar liefst 150 kraampjes met vis, wild, bijzondere kazen, bier, etc. Op de Borough Market kun je het allemaal vinden. Ze hebben er niet alleen producten van Engelse bodem maar van over de hele wereld.

Bekende chef-koks doen er hun inkopen, maar ook de gewone Londenaar die dol is op koken. De Borough Market is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal samenkomen van foodies, boeren en producenten. Uiteraard kun je er genieten van een lekker hapje of drankje, maar je kunt ook veel leren over de producten die er worden verkocht.

De Borough Market heeft alles te maken met liefde en passie voor eten en drinken. Er worden regelmatig cursussen, rondleidingen en workshops gegeven Dus ben je een echte foodie, dan mag een bezoekje aan de Borough Market zeker niet ontbreken als je toch in Londen bent. De markt is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zie ook: http://www.boroughmarket.org.uk/

Lees ook:Antiekmarkt Portobello Road Londen
Lees ook:Britse geschiedenis in 20 dagjes uit
Lees ook:Eerste cereal café opent in Londen
Lees ook:Stedentrip – Belfast
Lees ook:Leukste baan ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>