Royals bij de Common Wealth Games

Ook het Britse koningshuis houdt van sport. Eerder deze maand waren prins Harry en de Hertog en Hertogin van Cambridge al aanwezig bij de start van de Tour de France in Engeland en nu zijn ze ook gespot bij de Gemenebest Spelen in Glasgow.

Harry, William en Kate, waren onder andere aanwezig bij het turnen, het zwemmen en het boksen. Ook bezochten ze de trainingsaccommodatie van de Engelse en Australische hockeyteams. Het koninklijke trio nam uitgebreid de tijd om met de sporters op de foto te gaan.

Lees ook:Kerstfoto’s Prins George vrijgegeven
Lees ook:EersEerste Wereldoorlog herdacht
Lees ook:Royal baby viert eerste verjaardag!
Lees ook:Nieuwe Royal baby in april
Lees ook:Kate en Wills in de VS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>