i-Tunes festival kondigt line-up aan

Meer dan zestig acts zullen er in september te zien zijn tijdens het i-Tunes Festival. Het festival zal ook dit jaar weer worden gehouden in het legendarische Roundhouse in Londen. Dertig avonden met live muziek variƫrend van nieuwkomer Sam Smith, de Australische boyband 5 Seconds of Summer tot DJ David Guetta.

Het populaire festival wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden. Naast bovenstaande acts kunnen de fans ook genieten van optredens van onder anderen Blondie, Chrissie Hynde, Robert Plant, Beck, Jungle, Maroon 5 en Kasabian. In het verleden traden grote namen als Paul McCartney, Elton John, Adele, Justin Timberlake en Lady Gaga op.

Kaarten voor het iTunes Festival zijn niet te koop. Als je in Engeland woont kun je kaarten winnen via de iTunes Festival-app. Woon je in Nederland dan kunnen je kaarten winnen via de mediapartners van Apple. Vorig jaar was het de HEMA die de Nederlandse winactie voor iTunes Festival mocht organiseren en waarschijnlijk zal dat ook dit jaar weer het geval zijn. Even de Apple website of die van de HEMA in de gaten houden dus.

En mocht je er niet in slagen om kaartjes te winnen, dan geen paniek want via de i-Tunes store kun je altijd nog de live streams van de optredens volgen.

Zie ook: https://www.apple.com/nl/itunes/

Zie ook: www.hema.nl

 

 

Lees ook:Kaartverkoop Glastonbury begonnen
Lees ook:Paramornaal festival in Schotland van start
Lees ook:Fleetwood Mac hoofdact Isle of Wight Festival 2015
Lees ook:Vikingen klaar voor festival
Lees ook:BBC’s TopGear komt naar Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>