Steven Gerrard stopt als Engels international

Liverpool middenvelder Steven Gerrard heeft gisteren bekend gemaakt te stoppen als Engels international. De 34-jarige Gerrard liet tijdens een persconferentie weten dat hij tijdens het afgelopen WK tegen Costa Rica voor het laatst het shirt van de Three Lions heeft gedragen.

Gerrard zal zich nu volledig gaan concentreren op zijn carrière bij Liverpool, waar hij al sinds 1998 speelt. Het feit dat Liverpool volgend jaar Champions League speelt heeft volgens Gerrard een belangrijke rol in zijn beslissing gespeeld.

Steven Gerrard kwam 114 keer voor het Engelse team uit, heeft 21 doelpunten gescoord en 38 keer de aanvoerdersband gedragen.

Zie ook: http://www.liverpoolfc.com/welcome-to-liverpool-fc

Lees ook:Glasgow Rangers onderuit na 3 eigen goals
Lees ook:Dirk Kuyt tekent bij in Liverpool
Lees ook:Arsenal in kwartfinale Champions League
Lees ook:Ajax moet record afstaan aan Manchester United
Lees ook:Manchester United voor 18e keer landskampioen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>