Royal baby viert eerste verjaardag!

Prins George is vandaag jarig. Het zoontje van prins William en zijn vrouw Kate viert zijn eerste verjaardag. Ter gelegenheid van dit feit bracht het Engelse koningshuis nieuwe foto’s van de Royal Baby naar buiten.

De Royal Mint, het Britse equivalent van de Nederlandse Munt, heeft voorafgaand aan de eerste verjaardag van de prins een zilveren herdenkingsmunt van 5 pond uitgegeven. Hierop staan de koninklijke wapenen en het jaartal 2014. De munt is officieel goedgekeurd door George’s ouders en zijn oma Elizabeth.

De kleine prins George is na zijn vader William (32) en opa prins Charles (65) derde in lijn van de Britse troonopvolging.

Zie ook: http://www.bbc.com/news/uk-28413458

Lees ook:Nieuwe Royal baby in april
Lees ook:Prins Charles vandaag jarig
Lees ook:Kerstfoto’s Prins George vrijgegeven
Lees ook:De populairste jongens- en meisjesnamen in Engeland en Wales
Lees ook:Bed van Royal Baby watcher gestolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>