Sir Tom Jones krijgt lifetime achiement award

Hij staat al weer zo’n vijftig jaar aan de top van de internationale showbizz en geniet internationale bekendheid. Op 4 juli a.s. krijgt de legendarische zanger uit Wales een lifetime award uitgereikt tijdens de Silver Clef awards in Londen.

Volgens de organisatie van Silver Clef awards is Sir Tom ‘een levende legende’ wiens muziek ‘plezier heeft gegeven aan velen’. De Silver Clef Awards is een fonds dat geld inzamelt voor muziektherapie voor volwassenen en kinderen.

Tom Jones had zijn eerste successen als solozanger in de jaren zestig en scoorde hits als It’s Not Unusual, What’s New Pussycat?, Green, Green Grass of Home and Delilah. Hij heeft meer dan 100 miljoen albums verkocht en is momenteel weer op wereldtoernee waarbij hij op zaterdag 21 juni ook Nederland aandoet.

http://www.tomjones.com/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Tom_Jones_(zanger)

Lees ook:Klarinetspeler Acker Bilk overleden
Lees ook:Zanger Alvin Stardust overleden
Lees ook:MOBO Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:Groen is hot in Britse politiek
Lees ook:Lucie Jones schittert in X-factor auditie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>